محاسبه قیمت نرده استیل راه پله

قیمت نرده استیل راه پله برای هر متر طول راه پله تعیین می شود که طبق ان ملاک محاسبه قیمت نرده استیل راه پله طول هندریل و دستگیره نرده و طول ارتفاع پایه های ابتدایی و انتهایی نرده می باشد. هر چه کیفیت قطعات و اتصالات نرده استیل راه پله بالاتر باشد قیمت نرده نیز گرانتر خواهد بود. با توجه به مقدمه بالا حدود قیمت نرده استیل راه پله با آلیاژه استیل ۳۰۴ بین ۱۱۰۰۰۰تومان تا ۱۴۰۰۰۰تومان برای نرده های ساده چند خط است و قیمت نرده استیل راه پله برای نرده های دکوراتیو و فانتزی بین ۱۹۰۰۰۰تومان تا ۳۴۰۰۰۰تومان است. مشتریان و خریداران نرده استیل باید بدانند به هیچ عنوان از طریق تماس تلفنی امکان بدست آوردن قیمت دقیق نرده وجود ندارد و افرادی که به این روش برای شما قیمت نرده را مشخص می کنند یا کار اجرای نرده را به درستی نمی دانند یا شما برای کیفیت کار و پول خود ارزش قائل نیستید.

نرده استیل

قیمت نرده استیل با توجه به مدل نرده و کیفیت متریال استیل به کار گرفته شده در ساخت نرده بر اساس قیمت هر متر نرده استیل محاسبه می شود. قیمت نرده استیل راه پله با دو کیفیت قیمت نرده استیل 201 و قیمت نرده استیل 304 تعیین می شود. قیمت نرده استیل بالکن بر اساس متر مربع برآورد می شود. به دلیل تنوع طرح و تفاوت کیفیت امکان مشخص کردن یک قیمت واحد برای نرده استیل وجود ندارد در محاسبه قیمت نرده استیل کیفیت و مدل قطعات نرده استیل باید مد نظر قرار گیرد.

(( جهت اطلاع از قیمت نرده استیل بروز و لیست قیمت آنلاین نرده استیل با ما در تماس باشید.))

قیمت نرده استیل راه پله

محاسبه قیمت نرده استیل به اندازه طول دستگیره و ارتفاع نرده بستگی دارد. قیمت نرده استیل راه پله بر اساس نوع استیل استفاده شده در تولید نرده استیل تعیین می شود معمولا قیمت نرده استیل 304 نسبت به قیمت نرده استیل 201 گرانتر می باشد زیرا کیفیت نرده استیل 304 بالاتر است و ساخت آن هزینه بیشتر برای تولید دارد.نرده استیل راه پله اگر از لوله استیل باشد قیمت ارزانتری از نرده استیل ساخته شده با پروفیل استیل دارد.

لیست قیمت نرده استیل راه پله

قیمت نرده استیل راه پله / واحد بر اساس هر متر طول و بر مبنای تومان است
مدل نرده استیل استیل آلیاژ ۲۰۱ استیل آلیاژ ۲۰۴
قیمت نرده استیل ۳ گارد ۳۸۰٫۰۰۰ تومان ۴۸۰٫۰۰۰ تومان
قیمت نرده استیل ۴ گارد ۴۴۰٫۰۰۰ تومان ۵۴۰٫۰۰۰ تومان
قیمت نرده استیل ۵ گارد ۴۶۰٫۰۰۰ تومان ۶۲۰٫۰۰۰ تومان
قیمت نرده استیل ۶ گارد ۵۸۰٫۰۰۰ تومان ۶۶۰٫۰۰۰ تومان
قیمت نرده استیل فرانسوی یا عمودی ۵۵۰٫۰۰۰ تومان ۶۸۰٫۰۰۰ تومان

قیمت نرده استیل بالکن

قیمت نرده استیل بالکن بر اساس متر مربع نرده اجرا شده در بالکن محاسبه می شود در قیمت گذاری نرده استیل بالکن باید به کیفیت و مدل نرده استیل بالکن توجه  داشت. هرچه ارتفاع نرده استیل بالکن بیشتر باشد قیمت نرده استیل بالکن گرانتر خواهد بود. اکر نرده بالکن به صورت ضد سرقت ساخته شود قیمت نرده بالکن افزایش می یابد. به دلیل تنوع مدل نرده استیل بالکن و روش نصب متمایز این مدل نرده از سایر مدل های نرده استیل بالکن امکان تعیین یک قیمت واحد برای نرده استیل بالکن وجود ندارد و قیمت نرده استیل بالکن برای هر کار متفاوت است.

لیست قیمت نرده استیل بالکن و پنجره

قیمت نرده استیل بالکن و پنجره / واحد بر اساس هر متر طول و بر مبنای تومان است
مدل نرده استیل استیل آلیاژ ۲۰۱ استیل آلیاژ ۲۰۴
قیمت نرده استیل خطی لوله قطر ۳۸ میلیمتر ۲۸۰٫۰۰۰ تومان ۳۸۰٫۰۰۰ تومان
قیمت نرده استیل خطی لوله قطر ۵۱ میلیمتر ۳۴۰٫۰۰۰ تومان ۴۲۰٫۰۰۰ تومان
قیمت نرده استیل حصاری ۵۶۰٫۰۰۰ تومان ۶۲۰٫۰۰۰ تومان
قیمت نرده استیل تمام پایه لوله قطر ۳۸ میلیمتر ۶۸۰٫۰۰۰ تومان ۸۶۰٫۰۰۰ تومان
قیمت نرده استیل بانکی ۱۸۵۰٫۰۰۰ تومان ۲۵۵۰٫۰۰۰ تومان

قیمت نرده استیل 304

قیمت نرده استیل 304 از قیمت نرده های استیل دیگر گرانتر است و این تفاوت قیمت به خاطر مقاومت بیشتر نرده استیل در برابر فرسایش و زنگ زدن است. قیمت نرده استیل 304 برای نرده راه پله بر اساس هر متر طول نرده نصب شده محاسبه می شود و قیمت نرده اسیل 304 بالکن بر متر مربع تعیین می شود.

قیمت نرده استیل 201

اگر هزینه پروژه در مرحله نهایی برای شما اهمیت داشته باشد و محل ساختمان شما در یک منطقه آب و هوایی خشک و صحرایی باشد استفاده از نرده استیل 201 مناسب است زیرا قمت نرده استیل 201 از نمونه و آلپاژ های دیگر نرده استیل ارزان تر است. برای ارزیابی و انتخاب طرح مناسب نرده استیل 201 کیفیت اتصالات و شکل پایه های نرده بسیار مهم است. اگر نرده استیل 201 با یراق آلات استیل 304 اجرا شود قیمت نرده استیل 201 کمی افزایش می یابد.

 

قیمت هر متر نرده استیل

قیمت هر متر نرده استیل حدود متر طول دستگیر نرده محاسبه می شود. برای محاسبه قیمت نرده استیل باید با اندازه برداری طول راه پله و تعیین کیفیت نرده استیل و مشخص کردن شیوه نصب نرده استیل محاسبه کرد. قیمت هر متر نرده استیل راه پله در جدول زیر مشخص شده است.

ردیف مدل نرده استیل قیمت نرده استیل بر متر طول
1 قیمت نرده استیل 304 6500000ریال تا 1250000ریال
2 قیمت نرده استیل راه پله 7500000ریال تا 1350000ریال
3 قیمت نرده استیل بالکن 8400000ریال تا 23500000ریال
4 قیمت نرده استیل 201 6500000ریال تا 8500000ریال

انواع مختلفی نرده برای کاربردهای مشخص در ساختمان ها نصب می شود یکی از این کاربدها ایجد امنیت و زیبایی می باشد. در گذشته نه چندان دور انواع نرده ها مانند نرده آهنی و چوبی بکار برده میشد که پس ازمدتی دچار پوسیدگی و فرسایش می شد و در نتیجه صاحبان ساختمان ها مجبور می شدند با صرف هزینه ها گزاف مجدد به تعمیرات و نوسازی روی بیاورند.

از این رو دست اندرکاران و کارشناسان مشغول در صنعت ساختمان و طراحی و بهسازی محصولی کارآمد، زیبا ، با دوام و عمری را ارائه کردند. نرده استیل ، استحکام زیبای و امنیت را برای شما فراهمم می آورد. دوام آن به حدی است که نیازی به مراقبت ندارد و در نهایت استحکام بی نظیر آن مانع پرداخت هزینه ها ناخوشایند تعمیر و تعویض می شود. ترکیب آلیاژی خاص استیل مانع نفوذ رطوبت در آن شده و در نتیجه فرسایش و زنگ زدگی از آن دور می ماند.

انواع نرده استیل از نظر کیفیت آلیاژ

درصد و نسبت ترکیب آلیاژهای موجود در نرده های استیل باعث ایجاد انواع نرده استیل به لحاظ کیفیت شده است. به جد توصیه می شود که اقدام به نصب نرده استیل موسوم 201 نکنید چرا که متاسفانه پس از مدتی دچار زنگ زدگی و فرسایش می شود. در مقابل پیشنهاد می شود نرده های استیل با نام های تجاری 304 و 316 را بکار بگیرید. نرده های استیل 304 و 316 نه تنها ماندگاری عالی و بسیار بالایی دارد و پس از طی مدت زمان بسیار طولانی همچنان کیفیت خود را حفظ می کند بلکه زیبایی و چشم نوازی خاصی نیز دارد به طوری که نمای شکیل، لوکس و مدرنی را فراهم می آورد.

نرده استیل براساس درصد کروم استفاده شده در آن که بر روی کیفیت دوام و مقاومت آلیاژ استیل در برابر فرآیند اکسیداسیون یا زنگ زدگی فلز موثر است به دو نوع نرده استیل 304 و نرده استیل 201 تقسیم می شود. این دو کیفیت برای استفاده در مکان های مختلف و در شرایط آب و هوایی متفاوتی کاربرد دارد. نرده استیل از نظر شکل ظاهری در مدل های متنوع ای مانند نرده استیل کابلی، نرده استیل شیشه خور، نرده استیل با پایه پیج و پایه دو سر گلابی، نرده استیل حصاری یا فرانسوی و مدل های دیگر تولید می شود. در ادامه این مطلب به توضیح ویژگی ها، مزیت ها و تفاوت انواع نرده استیل 304 و نرده استیل 201 می پردازیم.

نرده استیل 304

زمانی که کروم در اندازه 18 درصد و نیکل 8 درصد با آهن ترکیب می شود آلیاژ مقاوم و ضد زنگ نرده استیل 304 ساخته می شود. این نوع فولاد ضد زنگ با داشتن یک لایه محافظ در مقابل برخورد با اکسیژن و رطوبت مقاوم بوده و از فرایند اکسیداسیون و زنگ زدگی جلوگیری می کند. نرده استیل 304 به دو صورت از لوله ها و پروفیل های استیل مونتاژ و نصب می شوند که مدت زمان بسیار زیادی دوام و ماندگاری دارند. استیل 304 به دلیل همین ویژگی یک فولاد ضد زنگ دائمی است که ظاهر براق و سیقل خورده آن در سالهای طولانی تغییر نخواهد کرد.

نرده استیل201

در استیل 201 برای کاهش هزینه ها و پایین نگاه داشت قیمت نهایی استیل به جای نیکل در این محصول از کربن استفاده می شود این تفاوت ساختاری در ظاهر نرده استیل 201 هیچ فرقی بین استیل 304 به وجود نمی آورد اما در صورت استفاده از این نوع آلیاژ استیل در فضای باز و هوای مرطوب ممکن است در نرده استیل 201 زنگ زدگی دیده شود زیرا مقاومت آن نسبت به استیل 304 کمتر است. در کل نرده استیل 201 برای مکان های سر پوشیده با آب و هوای خشک مناسب است و می تواند هزینه های اجرای پروژه نرده کشی را کاهش دهد بدون آن که نگران زنگ زدن فولاد 201 باشیم.

به منظور اطلاع از قیمت های بروز هر متر نرده استیل و ارسال لیست قیمت با مشاوران و کارشناسان ما تماس بگرید ....!

انواع مدلهای نرده استیل

  • نرده استیل شیشه خور
  • نرده استیل حصاری
  • نرده استیل سه خط

نرده استیل شیشه خور

این مدل نرده استیل به دلیل اینکه به جای لوله استیل قطر 16 میلیمتر برای گارد محافظ از شیشه سکوریت در بین پایه های استفاده شده با نام نرده استیل شیشه خور شناخته می شود. اتصال شیشه ها به پایه های عمودی در این مدل بوسیله یراق u شکلی است که دارای دو فک ثابت و متحرک است. شکل پایه های در این مدل به صورت گرد از لوله استیل و چهار گوش از پروفیل استیل است. ضخامت شیشه در این نرده بین 8 تا 12 میلیمتر می باشد و نوع آلیاژ استیل نیز با دو کیفیت استیل 304 و استیل 201 است. نرده استیل شیشه خور از نظر استحکام و ایمنی بسیار با دوام می باشد و بر اساس ضوابط آتش نشانی از آن برای اجرای حفاظ بالکن و نرده راه پله استفاده می شود.

نرده استیل حصاری

به دلیل احتمال پرت شدن کودکان و حیوانات از بین لوله ها و پروفیل های افقی در فواصل پایه ها در مدل های دیگر نرده استیل سازمان آتش نشانی مقرارت مشخصی برای استفاده از نرده استیل در بالکن یا تراس و راه پله در ساختمان های بیش از پنج طبقه وضع کرده است که نرده استیل اجرا شده بر اساس این مقرارات به نام نرده استیل حصاری نام گذاری و شناخته می شود. در این مدل قطر لوله های استیل پایه نرده 38 میلیمتر و ارتفاع تمام شده نرده 110 سانتیمتر است. نحوه چیدمان گارد های نرده از حالت افقی به صورت عمودی تغییر کرده است و وفواصل بین این گارد ها نباید بیش از دوازده سانتیمتر باشد.

نرده استیل سه خط

نرده های استیل در طرح های متنوع ای عرضه می شود اما از همه آنها که بیشترین کاربرد را دارد نرده استیل سه خط است. این محصول با دو نوع آلیاژ استیل 304 و استیل 201 ساخته می شود که برای استفاده در تمام ساختمان ها و مکان ها مناسب است. به دلیل وجود قطعات ساده و کاربردی تولید این مدل نرده استیل نسبت به مدل های دیگر بیشتر است در نتیجه قیمت نرده استیل سه خط اقتصادی و مقرون به صرفه است.

ضخامت لوله های استیل در این محصول بین 7/0 تا 2 میلیمتر است که بر اساس حسایت در میزان مقاومت نرده می توان از هر کدام استفاده است. اجزای استاندارد نرده استیل 3 خط به ترتیب از دستگیره یا هندریل تا پایه ها و گارد های محافظ از لوله های مشخص است. بر این اساس قطر لوله 51 میلیمتر برای دستگیره و قطر لوله استیل 38 میلیمتر برای پایه ها و سر انجام قطر لوله 16 میلیمتر جهت گارد های مخافظ افقی استفاده می شود. تمام یراق آلات و اتصالات نرده استیل 3 خط از بهترین و مقاوم ترین ها است که استحکام و ایمنی این نرده را تضمین می کند.

نرده های طرح سه خط به صورت عمودی و با لوله های به قطر 38 و تا عمق 15 سانتی متری به کف سازه نفوذ کرده و محکم می شود این ارتفاع به داخل باعث استحکام هر چه بیشتر سازه می شود. در اجرا و ساخت این نرده ها از نرده استیل 304 استفاده می شود تا سازه دستخوش تغییرات آب و هوایی نشود. در نرده استیل سه خط سه ردیف گارد از لوله استیل به صورت افقی قرار استفاده می شود. لوله های استیل در این ردیف های افقی دارای قطر 16 میلیتر می باشد. تمامی یراق آلات مورد استفاده از استیل درجه یک و رنگ بندی های متناسب با سازه اصلی می باشد. ارتفاع نرده های سه خط معمولا میانگین 85 تا 90 سانتی متری می باشد. در پاگردها و راه پله های قوسی نرد های سه خط طوری قرار میگیرند که تناسب و فواصل رعایت شود و همسان با سایر قسمت ها باشد.

عوامل تعیین کننده قیمت نرده استیل

در تعیین قیمت نرده استیل و محصولات متنوع استیل مانند حفاظ استیل، درب استیل، پله استیل و .....باید به موارد گوناگونی توجه کرد چرا که هرمحصولی ملزومات خاص خود را دارد و به این ترتیب قیمت نهایی تحت تاثیر عوامل مختلف تعیین می شود. درهر روی ، به طور کلی عوامل زیر در تعیین قیمت نقش دارد:

  • کیفیت اجرا
  • متراژ کار
  • کیفیت آلیاژ و متریال مصرفی
  • ضخامت
  • یراق آلات
  • طرح
  • رنگ

کيفيت اجرا نرده استیل

بهره گیری از متریال وآلیاژهای درجه یک در داشتن محصولی محکم و، بادوام و زیبا بسیار مهم است اگر اجرا و کیفیت نصب بسیار بالا باشد. اگر مجریان پروژه ها کارنابلد باشند و تجربه کافی نداشته باشند، حتی با آلیاژ عالی نیز نتیجه کار قابل قبول نخواهد بود. برای مثال، موارد متعددی در کار و جود دارد که تنها افراد حرفه ای می توانند از پس آنها بربیایند مواردی مانند ریسمان کشی، توجه  مناسب به اندازه ها برای در نظر گرفتن ظرفیت محیط مثلا درنظر گفتن فضای کافی برای حمل اثاثیه و ..... . شاید این موارد در نگاه اول چندان مهم به نظر نیاید و حتی محصول نهایی زیبا باشد اما در دراز مدت تاثیر ناخوشایند نصب اشتباه حس خواهد شد و این یعنی هدررفت هزینه جهت اجرای دوباره توسط گروهی حرفه ای و یا تحمل شرایط موجود.

 نرده استیل کیان با سابقه ای طولانی و دارا بودن مجریان و کارشناسان خوش اخلاق، منضبط ، با تجربه  و حرفه ای افتخارداشته است پروژه های بسیاری را در سراسر کشور با موفقیت به ثمر برساند. گروه آکات همراه  هموطنان گرامی به منظور اجرای هرچه بهتر پروژه های شما می باشد.

ضخامت لوله و پروفیل نرده استیل

هر چقدر ضخامت یا به صطلاح گوشت نرده های استیل بیشتر باشد استحکام و مقاومت بیشتری در مقابل فشار ها و ضربه های وارده دارد و به این ترتیب چون متریال بیشتری در تولید بکار گرفته شده است قیمت بالاتری نیز خواهد داشت.

کیفیت یراق آلات نرده استیل

برخلاف تصور برخی، متریال اصلی با کیفیت نمی تواند به تنهایی محصولی شایسته و درخور را ایجاد کند. یراق الات و متصل کننده حتما باید کیفیت مناسب را داشته باشد تا دوام و زیبایی کار بالا باشد. برخی از افراد به اصطلاح صرفه جویی در هزینه اقدام به استفاده از پلاستیک و یا یراق الات زنگ زدنی می کنند. واضح است که استفاده از مثلا درپوش پلاستیک دوام و استحکام چندانی ندارد و یراق الات زنگ زدنی پس از مدتی دچار اکسید شدن می شود که ظاهر محصول دستخوش تغییرات ناخوشایند می کند. توصیه می شود که در زمینه یراق آلات نیز از محصولات استیل استفاده شود.

متراژ کار نرده استیل

نرده استیل را می توان در ساختمان های متعددی نصب کرد از جمله منازل، آپارتمان ها، هتل ها ، مترو، مراکز تجاری، آموزشی و ...... . بسته به کاربرد و مکان های مختلف ، متراژ راه پله ها تغییرکرده و در نتیجه میزان متراژ نرده استیل نیز متغیر است و به تبع قیمت گذاری آن نیز متفاوت خواهد بود.

کیفیت آلیاژ نرده استیل

به طور کلی برخی از فلزات بکار رفته در نرده استیل در مرغوبیت  آن نقش دارد. آلیاژهایی که خاصیت آنتی اکسیدی یا ضدزنگی به نرده ها می بخشد. هر چقدر میزان آلیاژهای ضدزنگ بیشتر باشد کیفیت استیل نیز بالاتر خواهد بود و همچنین دوام و استحکام بیشتری خواهد داشت. بر این اساس در صنعت ساخت و سازنرده های استیل را بر اساس کیفیت به چند نام یا رده دسته بندی می کنند که عبارتند از:

  • نرده استیل 316
  • نرده استیل 304
  • نرده استیل 201

نرده استیل 316 معمولا مناسب طلافروشی های و ساختمان های لوکس است و بالاترین کیفیت و قیمت را در دسته بندی اخیر دارد. نرده استیل 304 نیز از دسته با کیفیت ها بشمار می آید که دچار زنگ زدگی نمی شود واستحکام و دوام بسیار بالایی دارد و درمقابل رطوبت و باران مقاوم است و هم مناسب محیط های داخلی و هم مناسب محیط های بیرونی می باشد و پس از آن نرده استیل 201 قرار می گیرد که ارزانترین در زده بندی است و این مورد به دلیل کروم و آلیاژهای ضدزنگ کمتری است که در آن بکار گرفته شده است و چه بسا پس از مدتی نسبتا طولانی دچار خش و زدگی می شود. از اینرو به مشتریان گرامی همواره توصیه می شود که نرده استیل 304 را انتخاب کنند که هم کیفیت بسیار خوبی دارد و هم قیمت پایین تری نسبت به نرده استیل 316.

طرح ظاهری نرده استیل

نرده های استیل را می توان در طرح های گوناگونی اجرا کرد؛ این مورد شامل دیگر محصولات استیل در صنعت ساخت و ساز نیز می شود از جمله: حفاظ استیل، درب استیل، پله استیل و .... . نرده های استیل در طرح های چهار خط، دو خط های عمودی و افقی و غیره می باشد. به غیر از این نحوه اجرای نیز در طرح تاثیرگذار است. برای نمونه اجرای ساده در مقابل اجرای فیکس پوینت. پس به صورت کلی طرح های گوناگون و نحوه اجرا در قیمت گذاری موثر است.

رنگ نرده استیل

رنگ بندی نرده های استیل به منظور براورده کردن نیاز و خواست مشتریان برای هماهنگی با طرح نرده و محیط اطراف است. رنگ ها به دو دسته مات و براق گروه بندی می شود و در این بین طیف رنگی متفاوتی نیز جای می گیرد. رنگ پایه استیل، نقره ای یا سیلور، بژ و طلایی از نمونه رنگ ها هستند. طلایی به واسطه جلای خاصی که دارد و نوع رنگ بندی بکار گرفته جز گرانترین رنگ های استیل است. شایان ذکر است که این رنگ ضدزنگ نیز می باشد. رنگ های دیگر نیز بسته به کیفیت متریال ضد زنگ نیز هستند. برای نمونه نرده استیل 304 که در هر چهار پایه رنگ مذکور قرار بگیرد بسیار در مقابل آلودگی، رطوبت و نم مقاوم است و استحکام بسیار بالایی دارد.

قیمت نرده استیل چگونه محاسبه می شود؟

قیمت نرده استیل بر اساس متر طول شمشیری راه پله وبالکن می باشد. به عبارت معیار اندازه گیری مترطول است و متراژ نهایی ضریب طول و عرض کار است و قیمت گذاری نیز بر همین اساس است. گفتنی است که نوع طرح و رنگ و نحوه اجرا در این امر دخیل است.

نرده استیل را می توان برای پنجره ها، راه پله و بالکن ها در ساختمان های مختلف بکار گرفت. نرده استیل محصولی پرطرفدار و بسیار مقاوم که به واسطه نحوه اجرای آن با دیگر حفاظ ها متفاوت است. توضیح اینکه برای هر چه مقاوم شدن محصول و حفاظت بیشتر ساختمان از لوله های استیل ضخیم و ضد زنگ در گارد های ایمنی بین پایه ها استفاده می شود. نرده را می توان درهتل ها، منازل و ویلا ها، امکان عمومی و مکان های تجاری دید.

روش تعیین قیمت نرده استیل راه پله

مبنای محاسبه نرده استیل راه پله مترطول است که تعداد استارت های بکار رفته نیز در آن نقش دارد. استارت ها نیز به مدل های متفاوتی مثل گلابی شکل و..... وجود دارد. مدل نرده استیل نیز در متراز کار ضرب شده و به همراه استارت ها قیمت نهایی به دست می آید. و البته دستک اضافه شده یا دستگیره نرده استیل نیز در  پایان  به قسمت طولی اضافه می شود.

روش تعیین قیمت هندریل استیل

هندریل استیل در ساختمان های گوناگونی نصب و اجرا می شود و معیار اندازه گیری و قیمت گذاری آن مترمربع است. ضریب طول و عرض اندازه کار را بدست و در نهایت قیمت به همراه یراق آلات آن ارائه می شود. به عبارت دیگر برای یراق الات هزینه جداگانه ای دریافت نمی شود بلکه قیمت نهایی با کلیه یراق آلات به صورت مجزا تعیین  می شود و هر یراق به صورت تکی محاسبه نمی شود.

روش تعیین قیمت نرده استیل بالکن

عوامل مختلفی در تعیین قیمت نرده استیل نقش دارد و از این رو قیمت تمام شده در مرحله نهایی اجرای کار و رفع تمانی موارد تعیین می شود. با این حال موارد مختلفی در قیمت گذاری نقش دارد از جمله متراژ پروژه، رنگ بندی، مات و یا کدر بودن و همینطور طرح آن. یکی از مهمترین موارد تاثیر گذار نوع و کیفیت نرده استیل می باشد. بر این اساس کاملا منطقی و طبیعی است که قیمت نرده استیل 304 و 316 بیشتر از نرده استیل با کیفیت پایین 201 باشد. همانطور که در بخش های قبلی آمده است نرده های استیل 316 و 304 کیفیت عالی و بسیار بالاتری از 201 دارند و قاعدتا از قیمت بالاتری نیز برخوردار هستند.

با هدف شناخت نرده استیل ابتدا باید بدانیم که نرده ها در گذشته تنها به منظور افزایش ایمنی در مسیر تردد افراد در راه پله ها و بالکن ها به صورت ابتدایی و ساده از متریال چوب یا سنگ طراحی و ساخته می شده است. با پیشرفت بشر و توجه به زیبایی محل زندگی باعث شده تا طراحی در دکوراسیون ساختمان به ساخت نرده های زیباتر و با دوام تر سوق داده شود.

نرده های استیل به سبب داشتن ویژگی های متمایز نظیر دوام و مقاومت در برابر عوامل مخرب محیطی و ظاهر سیقلی ، براق و دوام بسیار بالا یکی از رایج ترین انواع نرده است که امروزه در تمام ساختمان ها و مکان های عمومی و خصوصی به صورت گسترده استفاده می شود. نرده استیل از ترکیب لوله ها و پروفیل های استیل به همراه قطعات یراق آلات و اتصالات استیل ضد زنگ که بر پایه آهن و 10% کروم می باشد تولید شده است. خاصیت زنگ نزن برابر شوک ها بالای حرارتی باعث شده این مدل نرده فروش زیادی داشته باشد. از طرف دیگر سهولت نصب نرده استیل و مدت زمان کم اجرای آن دلیل دیگری برای استقبال زیاد از این محصول می باشد.

نرده استیل با کمترین محدودیت در نوع اجرا برای نصب در مکان های مختلف کاربرد دارد که براساس تقسیم بندی زیر می باشد.

کاربرد انواع نرده استیل

  • نرده استیل بالکن ها و نرده استیل تراس ها
  • نرده استیل پشت پنجره و نرده استیل پشت بام
  • نرده استیل راه پله و نرده استیل استخر

کاربرد نرده استیل در فضاهای مختلف ساختمان متنوع و تقریبا بدون محدودیت است. راه پله های بیرونی و داخلی ساختمان ها منازل مسکونی ، هتل ها ادارات بانک ها مراکز تفریحی، آموزشی و تجاری همگی به شاهکاری دیدنی پس از نصب نرده های استیل می شوند. نرده های استیل می تواند سلیقه های متفاوت را به لحاظ رنگ بندی و طرح پوشش میدهد. رنگ های به کار رفته با تکنولوژی خاصی بر روی لوله های استیل پیاده میشوند که ماندگاری بسیار بالایی داشته باشند و از طرف دیگر نرده های استیل در رنگ بندی های متنوع به صورتهای مات و کدر نیز تهیه می شوند.

مراحل نصب نرده استیل راه پله

بعد از تماس کارفرما و بازدید کارشناسان زبده ما متراژ پروژه به صورت دقیق و با ابزارهای مخصوص و مدرن لیزری برداشت می شود و پس از انتخاب طرح و رنگ نرده استیل از سوی مشتری و ارائه مشاوره توسط کارشناسان ما مراحل اجرای نرده استیل به ترتیب زیر عبارت است.

  1. تعیین محل نصب پایه نرده: پایه ها معمولا به صورت یکی در میان و با فاصله 5 سانتی متر از لبه پله نصب می شود. در مواردی خاص مانند شیب دار بودن پله اندازه گیری باید به وسیله شمشه صورت بگیرد و اختلاف ها را یکسان کرد. در نهایت نقاط مشخص شده برای پایه ها را با دریل هیلتی سوراخ می کنند.
  2. در مرحله بعد، پایه های لوله ای استیل که ممعمولا 38 میلیمتر می باشند را باید برش زد و برش ها باید کاملا دقیق باشد.
  3. نگه دارنده های عمودی لوله های استیل تخت عنوان میل ترانس ها شناخته می شوند و آنها را در یک راستا ثایت نگاه می دارد. این میل ترانس ها داخل سوراخ ها قرار داده می شود.
  4. در مرحله بعد پایه نرده نصب می شود و سپس چاکدار ناخنی روی آن نصب می شود. سپس هندریل اصلی بر روی پایه های عمودی قرار می گیرد.
  5. پایه های نرده لوله های قطر 38 می باشد و در این مرحله لوله های قطر 16 افقی روی آن قرار میگیرد. به این منظور باید روی لوله های 38 حلقه هایی تعبیه گردد که لوله های 16 از میان آنها عبور داده شود.
  6. در قسمت پاگرد ها باید از زانویی استفاده کرد و در صورت عدم تمایل به استفاده از زانویی می توان از درپوش استفاده کرد.
  7. انتهای آزاد یا بسته دیوار در نصب لوله های استیل نقش تعیین کننده ای دارد. به این معنا که انتها آزاد دیوار به پایه استارت و انتهای بسته یه دیوار کوب نیاز است.

قیمت نرده استیل 304 از قیمت نرده های استیل دیگر گرانتر است و این تفاوت قیمت به خاطر مقاومت بیشتر نرده استیل در برابر فرسایش و زنگ زدن است. قیمت نرده استیل 304 برای نرده راه پله بر اساس هر متر طول نرده نصب شده محاسبه می شود و قیمت نرده اسیل 304 بالکن بر متر مربع تعیین می شود.

قیمت هر متر نرده استیل حدود متر طول دستگیر نرده محاسبه می شود. برای محاسبه قیمت نرده استیل باید با اندازه برداری طول راه پله و تعیین کیفیت نرده استیل و مشخص کردن شیوه نصب نرده استیل محاسبه کرد. قیمت هر متر نرده استیل راه پله در جدول زیر مشخص شده است.

ردیف مدل نرده استیل قیمت نرده استیل
1 قیمت نرده استیل 304 1100000ریال تا 6500000ریال
2 قیمت نرده استیل راه پله 900000ریال تا 4500000ریال
3 قیمت نرده استیل بالکن 1400000ریال تا 3500000ریال
4 قیمت نرده استیل 201 650000ریال تا 8500000ریال
قیمت هر متر نرده استیل

قیمت نرده استيل بالکن بر اساس متر مربع نرده اجرا شده در بالکن محاسبه می شود در  قیمت گذاری نرده استیل بالکن باید به کیفیت و مدل نرده استیل بالکن توجه  داشت. هرچه ارتفاع نرده استیل بالکن بیشتر باشد قیمت نرده استیل بالکن گرانتر خواهد بود. اکر نرده بالکن به صورت ضد سرقت ساخته شود قیمت نرده بالکن افزایش می یابد. به دلیل تنوع مدل نرده استیل بالکن و روش نصب متمایز این مدل نرده از سایر مدل های نرده استیل بالکن امکان تعیین یک قیمت واحد برای نرده استیل بالکن وجود ندارد و قیمت نرده استیل بالکن برای هر کار متفاوت است.